- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 7 |
Timp | 60 |
Descriere crap la cuptor cu sos de vin
Ingrediente:
1 crap fara cap, 1 ceasca de ulei, 1 pahar vin alb, 1 lingura
bulion, usturoi, sare, piper boabe, 1 lamaie.
Mod de preparare:
Se curata pestele, se cresteaza in cateva locuri pe spate, se sareaza si se lasa sa stea o jumatate
de ora inainte de a se pune in tava.Se prepara un sos din: 1 ceasca apa calda, 1 lingura bulion, usturoi curatat si taiat marunt, vin, sare si piper boabe. Pestele se aseaza intr- o forma, se acopera cu
sosul si se introduce la cuptor pentru o ora.
Observatii:
Se serveste cald, stropit cu zeama de lamaie si cu
garnitura de cartofi fierti.
1 crap fara cap, 1 ceasca de ulei, 1 pahar vin alb, 1 lingura
bulion, usturoi, sare, piper boabe, 1 lamaie.
Mod de preparare:
Se curata pestele, se cresteaza in cateva locuri pe spate, se sareaza si se lasa sa stea o jumatate
de ora inainte de a se pune in tava.Se prepara un sos din: 1 ceasca apa calda, 1 lingura bulion, usturoi curatat si taiat marunt, vin, sare si piper boabe. Pestele se aseaza intr- o forma, se acopera cu
sosul si se introduce la cuptor pentru o ora.
Observatii:
Se serveste cald, stropit cu zeama de lamaie si cu
garnitura de cartofi fierti.
Ingrediente reteta
-
crap 1 bucati
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
crap la cuptor cu sos de vin : 0 comentarii