Detalii
Porti | 3 |
Timp | 40 |
Descriere crap la cuptor
Pestele trebuie sa fie curatat si scos din el maruntaiele,apoi presarat cu putina sare prin interior si exterior.Intr-o tigaie incingem putin ulei si calim ceapa putin.Intindem ceapa in tava in care pune crapul la cuptor,asezam pestele deasupra,peste ceapa,adaugam sosul de rosii,presaram peste peste celelalte ingrediente:piperul,cimbrul,sarea,usturoiul,foile de dafin si foarte putina apa deasupra si il bagam la cuptor.
Se serveste cald.Pofta buna!
Se serveste cald.Pofta buna!
Ingrediente reteta
-
crap romanesc 1 bucati
-
ceapa 6 bucati
-
rosii 6 bucati
-
usturoi 1 bucati
-
suc de rosii 500 grame
-
ulei 3 linguri
-
cimbru 5 grame
-
foi de dafin 3 bucati
-
piper 5 grame
-
sare 10 grame
crap la cuptor : 0 comentarii