Crap la cuptor

Detalii

Porti 3
Timp 40

Descriere crap la cuptor

Pestele trebuie sa fie curatat si scos din el maruntaiele,apoi presarat cu putina sare prin interior si exterior.Intr-o tigaie incingem putin ulei si calim ceapa putin.Intindem ceapa in tava in care pune crapul la cuptor,asezam pestele deasupra,peste ceapa,adaugam sosul de rosii,presaram peste peste celelalte ingrediente:piperul,cimbrul,sarea,usturoiul,foile de dafin si foarte putina apa deasupra si il bagam la cuptor.
Se serveste cald.Pofta buna!

Ingrediente reteta

  • crap romanesc 1 bucati
  • ceapa 6 bucati
  • rosii 6 bucati
  • usturoi 1 bucati
  • suc de rosii 500 grame
  • ulei 3 linguri
  • cimbru 5 grame
  • foi de dafin 3 bucati
  • piper 5 grame
  • sare 10 grame

crap la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii