Crap la cuptor

Detalii

Porti 6
Timp 120

Descriere crap la cuptor

Se curata crapul, se sareaza pe dinafara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin 20 minute. Se aseaza apoi intr-o tava (cratita) lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si putina sare. Se unge bine pestele cu ulei, se da la cuptor si se tine cca 90 minute. Se unge din cind in cind cu sosul din tava. Daca sosul scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa.

Ingrediente reteta

  • crap 1500 grame
  • vin alb 200 mililitri
  • ulei de masline 4 linguri
  • foi de dafin 4 bucati
  • piper boabe 6 bucati
  • bulion 4 linguri
  • ceapa alba 3 bucati
  • usturoi - catei 3 bucati

crap la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii