- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 40 |
Descriere crap la cuptor
Ingrediente:
crap 2,5 kg, ceapa 5 buc, morcov 5 buc, rosii 6 buc,
250 ml vin alb, sare, ulei,de la Kamis, 5 catei de usturoi.
Mod de preparare:
Pestele se curata de solzi si intestinese portioneaza in bucati
potrivite apoi se sareaza si condimenteaza; Legumele se taie rondele
si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care am turnat cam 100ml
ulei.Peste legume asezam bucatile de peste,turnam vinul dupa care il
introducem la cuptor cam 40 min la foc potrivit. Spre sfarsitul
timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti.
crap 2,5 kg, ceapa 5 buc, morcov 5 buc, rosii 6 buc,
250 ml vin alb, sare, ulei,de la Kamis, 5 catei de usturoi.
Mod de preparare:
Pestele se curata de solzi si intestinese portioneaza in bucati
potrivite apoi se sareaza si condimenteaza; Legumele se taie rondele
si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care am turnat cam 100ml
ulei.Peste legume asezam bucatile de peste,turnam vinul dupa care il
introducem la cuptor cam 40 min la foc potrivit. Spre sfarsitul
timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti.
Ingrediente reteta
-
crap la cuptor 2500 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
crap la cuptor : 0 comentarii