Crap la cuptor
- marupescaru
- 05-03-2010
- 2437
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 20 |
Descriere crap la cuptor
Se curata pestele si se taie pe burta pina se desface ca o carte. Se aseaza pe o tava, in ulei, un pat de cartofi taiati rondele, pe care deasupra se aseaza pestele cu burta in sus.
Se unge cu ulei, se piseaza usturoiul si se toarna mujdeiul, se unge cu bulion, se presara cu sare si piper dupa gust. Se baga la cuptor, iar cind pestele este aproape gata se toarna vinul si se presara leusteanul. Se mai tine pina cind se rumeneste bine.
Se unge cu ulei, se piseaza usturoiul si se toarna mujdeiul, se unge cu bulion, se presara cu sare si piper dupa gust. Se baga la cuptor, iar cind pestele este aproape gata se toarna vinul si se presara leusteanul. Se mai tine pina cind se rumeneste bine.
Ingrediente reteta
-
crap 2000 grame
-
cartofi 1000 grame
-
bolion 200 grame
-
vin 200 mililitri
crap la cuptor : 0 comentarii