Crap la gratar
- lin-pe-lin
- 23-01-2010
- 2489
- 0
Detalii
Porti | 8 |
Timp | 20 |
Descriere crap la gratar
se curata peste se spala doar intr-o apa nu mai multe , stiti de ce se aseza pe gratar incins pentru a fi fript . Se lasa sa se friga , bine . Intre timp se taie rosiile felii , cel mai bine ar fi ca rosiile sa fie taiate inainte de a fi pus petele la gratar . Cand incepe peste sa safaraie , adica incepe sa se faca se pune rosia taiata rodele ( felii ) si se lasa sa fiarba pe jar bine . Dupa rumenire se da jos de pe foc si se serveste cu mamaliguta calda si cu mujdei de usturaoi . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
crap cel putin la 2 kilogtame 1 grame
-
codimente de peste - plic 1 bucati
-
rosii potrivite 3 bucati
crap la gratar : 0 comentarii