Detalii
Porti | 6 |
Timp | 40 |
Descriere crap la protap
Se despica crapul si se fixeaza pe niste betisoare
(se trec betisoarele prin el pe lungime).
Se pune intr-o tava de aragaz, unsa cu ulei si boia dulce.
Se da la cuptor si cand incepe sa sfaraie se pune deasupra usturoiul
tocat fin si vinul. Dupa ce s-a fript pe trei sferturi se da sare si
piper dupa gust.
Se stropeste mereu cu sosul format din ulei, vin si usturoi, cand
este gata se serveste fierbinte
(se trec betisoarele prin el pe lungime).
Se pune intr-o tava de aragaz, unsa cu ulei si boia dulce.
Se da la cuptor si cand incepe sa sfaraie se pune deasupra usturoiul
tocat fin si vinul. Dupa ce s-a fript pe trei sferturi se da sare si
piper dupa gust.
Se stropeste mereu cu sosul format din ulei, vin si usturoi, cand
este gata se serveste fierbinte
Ingrediente reteta
-
crap 1500 grame
-
usturoi 1 bucati
-
vin 100 mililitri
-
ulei 100 mililitri
-
boia dulce 20 grame
-
sare 1 linguri
-
piper 1 linguri
am publicat iar, pozele trimise catre admin nu au mai fost puse in articol, asa ca am fost nevoit sa il uploadez iar. drept este ca nici textul lipsa nu l-am trimis adminului asa ca .... este oarecum indreptatit delay-ul ;)
mersi mult :)
am trimis la admin restul. nu stiu de ce s-a pierdut pe drum jumatate din articol.
o sa incerc sa uploadez iar articolul zilele astea.
asa brusc se termina articolul ???
ma intereseaza subiectul de aceea astept continuarea
din pacate doar astea erau in material, daca mai sunt altele te rog da-mi email cu ele si eventual cu textele aferente.
intrebare catre admin: nu erau mai multe poze in articol? eu asa tin minte parca...