- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 10 |
Timp | 50 |
Descriere crap pane
Ingrediente:
1-1,5 kg crap, 200 g faina, 1 ou, 100 g pesmet, 150 g untdelemn, 1 lamaie
Mod de preparare:
Crapul curatat de solzi si intestine, spalat si taiat in bucati care se sareaza.
Acestea se sterg cu o carpa, se dau pe o parte si pe cealalta prin faina, ou, pesmet si iar prin ou.
Se prajesc in untdelemn foarte bine incins, insa la foc slab.
Observatii:
Se servesc cu cate o feliuta de lamaie deasupra fiecarei bucati.
1-1,5 kg crap, 200 g faina, 1 ou, 100 g pesmet, 150 g untdelemn, 1 lamaie
Mod de preparare:
Crapul curatat de solzi si intestine, spalat si taiat in bucati care se sareaza.
Acestea se sterg cu o carpa, se dau pe o parte si pe cealalta prin faina, ou, pesmet si iar prin ou.
Se prajesc in untdelemn foarte bine incins, insa la foc slab.
Observatii:
Se servesc cu cate o feliuta de lamaie deasupra fiecarei bucati.
Ingrediente reteta
-
crap 2 bucati
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
crap pane : 0 comentarii