Crap pe varza
- Scorpionul
- 24-04-2010
- 2378
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere crap pe varza
Se curta crapul, se cresteaza pe spate si se da sare. Se taie marunt o varza mijlocie si se inabusa cu o lingura de untura. Se tine pana se moaie fara sa se rumeneasca. Se aseaza in cratita in care vom gati pestele. Se toarna un pahar de vin alb, se pune piper, sare foi de dafin. Deasupra se aseaza pestele. Se adauga o lingura de unt, cu care se unge si pestele. Se da la cuptor. Se tine la foc mijlociu, cca 30 min, pana incepe pestele sa prinda culoare iar varza este destul de scazuta. Se serveste cald.
Ingrediente reteta
-
crap 1000 grame
-
varza 1 bucati
-
untura 1 linguri
-
vin alb 100 mililitri
-
unt 1 linguri
-
foi dafin 2 bucati
-
sare 5 grame
-
piper 5 grame
crap pe varza : 0 comentarii