Crap prajit cu capere
- Scorpionul
- 14-03-2010
- 1728
- 11
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere crap prajit cu capere
Crapul se curata, se spala, se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile spalate bine se taie marunt si se inabusa in 50 g unt. Se taie o felie mare de paine si se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca in ciuperci, se adauga un ou si un galbnusm sare, piper, o lingurita cu patrunjel tocat si cu aceasta pasta se umple burta crapului si se coase. Se aseaza crapul umplut intr-o cratita dreptunghiular, se pun deasupra bucati de unt, se adauga patrunjelul tocat, apa si vin. Se pune la cuptor. Cand este gata se serveste
Ingrediente reteta
-
crap 1 bucati
-
capere 200 grame
-
patrunjel verde 5 grame
-
piper 5 grame
-
sare 5 grame
-
cimbru 5 grame
-
faina 200 grame
-
ulei 150 mililitri
-
unt 1 linguri
-
otet 1 linguri
black bass se gaseste si in italia, pe insula in sardegna am prins foarte multi, pe lacul coghinas sunt exemplare mari. i-am prins la pluta cu vierme dar mai ales la buldo cu muste , sau la voblere sau oscilante mici. este un peste combativ fiind o experienta placuta pescuitul la blackbass
an romania sant multi hatari.nu are rost sa ati racesti gura cu din astea
sau lasa.........
chiar crezi ca toate pozele pot fi edificatore?...cunosc pe cineva care a castigat ``carligul de aur`` cu pesti prinsi de altii...asa ca prefer deocamdata sa fiu pescar fara poze...
............dar tu chiar esti pescar?
vad cit ai prins si tu ,in poze........nea caisa uitate la poze blackbass si vezi daca esti chiar asa curios....
chiar m-ai facut curios(!):tu cati blackbassi de astia ai prins?
nu inteleg de ce unu care nu are nici o treba cu pescuitul(sport strain pt el)lasa comentarii...........
pe asfalt.............frumoase poze ai...........ai prins si tu o gramada de pesti.
tehnic , sau artistic ? poate-asa avem sanse de un blackbass pe apele noastre :))
nu inteleg ce vrei sa spui,pe cine nu las eu?.am oprit pe cineva? tu mai bine deseneaza........fara sa te jignesc...