Crap prajit cu capere
- Scorpionul
- 14-03-2010
- 1728
- 11
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere crap prajit cu capere
Crapul se curata, se spala, se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile spalate bine se taie marunt si se inabusa in 50 g unt. Se taie o felie mare de paine si se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca in ciuperci, se adauga un ou si un galbnusm sare, piper, o lingurita cu patrunjel tocat si cu aceasta pasta se umple burta crapului si se coase. Se aseaza crapul umplut intr-o cratita dreptunghiular, se pun deasupra bucati de unt, se adauga patrunjelul tocat, apa si vin. Se pune la cuptor. Cand este gata se serveste
Ingrediente reteta
-
crap 1 bucati
-
capere 200 grame
-
patrunjel verde 5 grame
-
piper 5 grame
-
sare 5 grame
-
cimbru 5 grame
-
faina 200 grame
-
ulei 150 mililitri
-
unt 1 linguri
-
otet 1 linguri
scuze , nu vrau sa te jignesc , nu joci fair-play , de ce nu-i lasi pe cei din tara sa concureze ? era normal , ca voi , cei din afara tarii , sa aveti sectiune separata , totul difera .fara sa te judec , mi se pare , ca o lovitura sub centura.