Crap rasol cu ciuperci

Detalii

Porti 6
Timp 45

Descriere crap rasol cu ciuperci

Crapul se curata bine de solzi si maruntaie,se sareaza pe dinauntru si pe dinafara si dupa o ora se fierbe rasol impreuna cu morcovii,cartofii si ceapa.
Se scoate si se pune pe un platou.Cand aproape s-a racit,se toarna peste el uleiul amestecat cu foarte multa zeama de lamaie,sare si putina apa in care a fiert pestele. De jur-imprejur se garniseste cu ciuperci calite,amestecate bine cu sosul de mai sus. Se arunca un praf de piper si patrunjel tocat marunt.

Ingrediente reteta

  • crap 1000 grame
  • lamaie 1 bucati
  • ulei 150 mililitri
  • ciuperci champignion 500 grame
  • patrunjel tocat 1 linguri
  • ceapa 2 bucati
  • cartofi 2 bucati
  • morcovi 2 bucati

crap rasol cu ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii