Detalii
Porti | 6 |
Timp | 45 |
Descriere crap rasol cu ciuperci
Crapul se curata bine de solzi si maruntaie,se sareaza pe dinauntru si pe dinafara si dupa o ora se fierbe rasol impreuna cu morcovii,cartofii si ceapa.
Se scoate si se pune pe un platou.Cand aproape s-a racit,se toarna peste el uleiul amestecat cu foarte multa zeama de lamaie,sare si putina apa in care a fiert pestele. De jur-imprejur se garniseste cu ciuperci calite,amestecate bine cu sosul de mai sus. Se arunca un praf de piper si patrunjel tocat marunt.
Se scoate si se pune pe un platou.Cand aproape s-a racit,se toarna peste el uleiul amestecat cu foarte multa zeama de lamaie,sare si putina apa in care a fiert pestele. De jur-imprejur se garniseste cu ciuperci calite,amestecate bine cu sosul de mai sus. Se arunca un praf de piper si patrunjel tocat marunt.
Ingrediente reteta
-
crap 1000 grame
-
lamaie 1 bucati
-
ulei 150 mililitri
-
ciuperci champignion 500 grame
-
patrunjel tocat 1 linguri
-
ceapa 2 bucati
-
cartofi 2 bucati
-
morcovi 2 bucati
crap rasol cu ciuperci : 0 comentarii