Detalii
Porti | 4 |
Timp | 4 |
Descriere crap umplut cu ciuperci
Curatam crapul,il saram,frigem in unt ceapa taiata marunt si o amestecam cu painea muiata in lapte si stoarsa bine.Adaugam patrunjel verde tocat,ciupercile curatate si taiate marunt si inabusite in unt,oul, sarea si piper.Umplem crapul pe la pantec si-l coasem in 2-3 locuri.Il punem intr-o cratita lunga,cu o lingura de unt si putina apa cu sare.Il dam la cuptor si-l ungem din cand in cand cu zeama lui.Il tinem la cuptor cu foc potrivit cam o ora.Poate fi servit cu un sos de unt.
Ingrediente reteta
-
Crap 1500 grame
-
Ceapa 1 bucati
-
Paine 2 bucati
-
Ciuperci 150 grame
-
Oua 1 bucati
-
Sare,piper 5 grame
crap umplut cu ciuperci : 0 comentarii