Crap umplut cu ciuperci
- Scorpionul
- 14-03-2010
- 1555
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere crap umplut cu ciuperci
Crapul se curata, se spala, se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile spalate bine se taie marunt si se inabusa in 50 g unt. Se taie o felie mare de paine si se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca in ciuperci, se adauga un ou si un galbnusm sare, piper, o lingurita cu patrunjel tocat si cu aceasta pasta se umple burta crapului si se coase. Se aseaza crapul umplut intr-o cratita dreptunghiular, se pun deasupra bucati de unt, se adauga patrunjelul tocat, apa si vin. Se pune la cuptor. Cand este gata se serveste
Ingrediente reteta
-
crap 2 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
patrunjel verde 5 grame
-
ciuperci 200 grame
-
unt 100 grame
-
oua 2 bucati
-
lapte 100 mililitri
-
sare 10 grame
-
paine 200 grame
-
apa 200 mililitri
-
vin 100 mililitri
crap umplut cu ciuperci : 0 comentarii