Detalii
Porti | 4 |
Timp | 60 |
Descriere crap umplut
Pestele se curata si se tapeteaza cu sare. Se curata ceapa si se taie cubulete cit mai mici, dupa care se caleste in ulei. Sarea si piperul se pun astfel incit ceapa sa aiba un gust picant. Se adauga orezul, se mai calesc putin si se iau de pe foc. Pestele curatat se coase pe abdomen cu ata alba incepind de la coada spre cap, lasindu-se loc doar pentru a se putea introduce umplutura de ceapa. Dupa ce s-a introdus umplutura se coase integral pina la cap. Intr-o tava mare se pune ulei si se asaza pestele pe un pat din felii de ceapa alba. Se lasa la cuptor aprox.30 minute stropindu-se din cind in cind cu uleiul din tava pina prinde o culoare aurie.
Dupa racire se asaza pe un platou pe care s-au intins in prealabil foi de salata verde, se orneaza cu felii de lamiie. Se serveste felii.
Dupa racire se asaza pe un platou pe care s-au intins in prealabil foi de salata verde, se orneaza cu felii de lamiie. Se serveste felii.
Ingrediente reteta
-
crap 2000 grame
-
ceapa alba 1000 grame
-
orez 2 linguri
-
lamaie 1 bucati
crap umplut : 0 comentarii