Detalii
Porti | 4 |
Timp | 150 |
Descriere crema de peste cu hrean
Tocam ceapa, taiem cuburi sfecla si marul. Adaugam peste otet, vin, zahar si 2 linguri suc de lamaie. Lasam la marinat 30 min.
Amestecul de sfecla se toarna intr-o oala si se lasa la fiert 20 min. Saram si piperam. Lasam la racit.
Dezosam pestele si pasam carnea cu 2 linguri suc de lamaie si smantana.
Se rade hreanul si se adauga in crema de peste.
Piperam si dam la frigider 2 ore.
Este o reteta care se poate servi ca aperitiv
Adaugam patrunjelul in compozitia de sfecla.
Se serveste cu crema de peste.
Amestecul de sfecla se toarna intr-o oala si se lasa la fiert 20 min. Saram si piperam. Lasam la racit.
Dezosam pestele si pasam carnea cu 2 linguri suc de lamaie si smantana.
Se rade hreanul si se adauga in crema de peste.
Piperam si dam la frigider 2 ore.
Este o reteta care se poate servi ca aperitiv
Adaugam patrunjelul in compozitia de sfecla.
Se serveste cu crema de peste.
Ingrediente reteta
-
ceapa 2 bucati
-
sfecla rosie 400 grame
-
mar 1 bucati
-
otet 4 linguri
-
vin 50 mililitri
-
zahar 4 linguri
-
zeama de lamaie 4 linguri
-
file de macrou afumat 400 grame
-
smantana 200 mililitri
-
patrunjel tocat 2 linguri
-
radacina hrean de 4 cm 1 bucati
crema de peste cu hrean : 0 comentarii