- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Crochete
- marupescaru
- 05-05-2010
- 2271
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere crochete
Pestele se curata, se spala si se fierbe inabusit cu sare si ceapa tocata marunt in jur de un sfert de ora. Dupa ce pestele a fiert se dezoseaza, se trece prin masina de tocat si se amesteca cu 2 oua batute spuma, un pic de sare si piperul macinat. Se amesteca bine pana se obtine o pasta omogena, din care formam cu mana crochete. Crochetele din peste se dau prin ou batut si pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
oua 3 bucati
-
ceapa 250 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
crochete : 0 comentarii