Dorada la cuptor cu legume
- PescuitMania
- 15-06-2008
- 8942
- 0
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 40 |
Descriere dorada la cuptor cu legume
Se spala si se curata pestele. Se pune dorada intr-o tava unsa cu unt, Se taie cubulete rosiile, ceapa, morcovul.
Se acopera pestele cu aceste legume si cu cateva rondele de lamaie. Se adauga uleiul preferabil de masline.
Se sareaza si se adauga piper dupa gust.
Se garniseste cu dafin maruntit. Se da la cuptor.
Se acopera pestele cu aceste legume si cu cateva rondele de lamaie. Se adauga uleiul preferabil de masline.
Se sareaza si se adauga piper dupa gust.
Se garniseste cu dafin maruntit. Se da la cuptor.
Ingrediente reteta
-
dorada 2 bucati
-
vin alb 400 mililitri
-
ceapa 1 bucati
-
rosi 5 bucati
-
Morcov 3 bucati
-
Ulei 100 mililitri
-
Lamaie 1 bucati
-
unt 100 grame
dorada la cuptor cu legume : 0 comentarii