Detalii
Porti | 2 |
Timp | 4 |
Descriere ficatei de stiuca cu unt
Se cuata pestele si se scoate apoi ficatul , cu mare atentie ca sa nu spargem fierea care se afla lipita de
ficat .
Se spala ficatul si se lasa in apa
rece.
Intr-o tigaie se pune untul se da la foc si cand ajunge sa sfaraie se pune si ficatul. Se condimenteaza cu sare, piper si se adauga vin.
Se parajesc cam 2 minure pe o parte, apoi se intorc pe partea cealalta.
Se serversc cu marar si patrunjel.
Ca si garnitura , va recomand cartofi natur.
ficat .
Se spala ficatul si se lasa in apa
rece.
Intr-o tigaie se pune untul se da la foc si cand ajunge sa sfaraie se pune si ficatul. Se condimenteaza cu sare, piper si se adauga vin.
Se parajesc cam 2 minure pe o parte, apoi se intorc pe partea cealalta.
Se serversc cu marar si patrunjel.
Ca si garnitura , va recomand cartofi natur.
Ingrediente reteta
-
ficatei stiuca 200 grame
-
unt 50 grame
-
vin alb 50 mililitri
-
sare,piper dupa gust 1 linguri
-
marar si patrunjel tocat marunt 2 bucati
ficatei de stiuca cu unt : 0 comentarii