File de crap afumat cu sos

Detalii

Porti 4
Timp 45

Descriere file de crap afumat cu sos

Intr-o tigaie mai mare se pun laolalta fileurile cu laptele, frunzele de dafin, boabele de piper si putina sare lasandu-se pe foc pana da un clocot. Se scot fileurile din tigaie si se tin intr-un vas de Jena asezat deaupra unui alt vas cu apa calda (ca sa se mentina calde). Se strecoara laptele, se mai lasa la fiert intr-o cratita impreuna cu smantana amestecandu-se din cand in cand. Rosiile se taie rondele, ceapa la fel, fileul se decojeste si se pune totul in amestecul de lapte cu smantana. Se serveste fierbinte cu cartofi natur si vin alb.

Ingrediente reteta

  • file crap afumat 4 bucati
  • lapte 300 mililitri
  • smantana 200 mililitri
  • rosii decojite 150 grame
  • ceapa verde - legatura 1 bucati
  • piper (lingurita) 1 bucati
  • foi dafin 2 bucati

file de crap afumat cu sos : 0 comentarii

Nu exista comentarii