Detalii
Porti | 5 |
Timp | 40 |
Descriere file de merluciu gratinat
Se fierb cartofii in coaja, cand sunt gata se curata si se face un piure.
Pestele se prajest in unt. Cand este rumenit.
Intr-un vas termic , se face un pat de piure s epun eun strat de smantana, subtire, se pune pestele prajit, sare, piper deasupra inca un strat de piuere si pe deasupra se branza rasa.
Tava se da la cuptor, pana ce branza s-a topit.
pofta mare.
Pestele se prajest in unt. Cand este rumenit.
Intr-un vas termic , se face un pat de piure s epun eun strat de smantana, subtire, se pune pestele prajit, sare, piper deasupra inca un strat de piuere si pe deasupra se branza rasa.
Tava se da la cuptor, pana ce branza s-a topit.
pofta mare.
Ingrediente reteta
-
file merluciu 5 bucati
-
Cartofi 2000 grame
-
branza rasa 200 grame
-
smantana 100 grame
file de merluciu gratinat : 0 comentarii