Detalii
Porti | 4 |
Timp | 40 |
Descriere file de peste in sos de ciuperci
Topiti intr-o tava untul si puneti in aceasta fileurile de peste. Puneti frunzele de rozmarin si coaja de lamaie si potriviti de sare si piper. Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in feliute. Curatati, spalati si tocati marunt ceapa verde, apoi puneti-o impreuna cu ciupercile in tava, peste peste. Totul se stropeste cu zeama de lamaie apoi puneti tava la cuptor. Dupa ce s-a rumenit usor puneti untul ramas, vinul si smantana si puneti din nou tava la cuptor, pana cand ciupercile de deasupra se rumenesc bine.
Ingrediente reteta
-
file de peste(salau,cod,biban) 800 grame
-
ciuperci 500 grame
-
ceapa verde(legatura) 2 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
rozmarin(fir) 2 bucati
-
vin alb sec 150 mililitri
-
smantana 200 grame
-
unt 40 grame
file de peste in sos de ciuperci : 0 comentarii