File de peste in sos de ciuperci

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere file de peste in sos de ciuperci

Topiti intr-o tava untul si puneti in aceasta fileurile de peste. Puneti frunzele de rozmarin si coaja de lamaie si potriviti de sare si piper. Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in feliute. Curatati, spalati si tocati marunt ceapa verde, apoi puneti-o impreuna cu ciupercile in tava, peste peste. Totul se stropeste cu zeama de lamaie apoi puneti tava la cuptor. Dupa ce s-a rumenit usor puneti untul ramas, vinul si smantana si puneti din nou tava la cuptor, pana cand ciupercile de deasupra se rumenesc bine.

Ingrediente reteta

  • file de peste(salau,cod,biban) 800 grame
  • ciuperci 500 grame
  • ceapa verde(legatura) 2 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • rozmarin(fir) 2 bucati
  • vin alb sec 150 mililitri
  • smantana 200 grame
  • unt 40 grame

file de peste in sos de ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii