Fileu cu carofi
- marupescaru
- 11-04-2010
- 1540
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere fileu cu carofi
Se portioneaza fileurile, cate doua bucati la portie si se condimenteaza. Se trec apoi prin faina, oua batute si pesmet. Se rumenesc pe ambele parti in ulei fierbinte, la foc potrivit. Se servesc cu cartofi natur, fierti in apa cu sare, peste care se pun untul topit si verdeata tocata marunt. Dupa gust, se poate adauga si lamaie.Pestele ii si mai bun daca pe langa cartofii natur se prepara si un sos dintr-un pachet de unt, patrunjel tocat marunt si zeama de la o jumatate de lamaie.
Se topeste untul, se presara patrunjelul, se mai lasa cateva secunde pe foc mic, dupa care se stoarce zeama de lamaie in continut si se mai da pe foc putin (10 - 15 sec). Sosul obinut se toarna peste fileurile de peste pregatite pane.
Iar peste cartofii natur se poate pune o lingura sau doua de smantana.
Cu o astfel de masa se poate impresiona pe oricine :)
Pofta buna
Se topeste untul, se presara patrunjelul, se mai lasa cateva secunde pe foc mic, dupa care se stoarce zeama de lamaie in continut si se mai da pe foc putin (10 - 15 sec). Sosul obinut se toarna peste fileurile de peste pregatite pane.
Iar peste cartofii natur se poate pune o lingura sau doua de smantana.
Cu o astfel de masa se poate impresiona pe oricine :)
Pofta buna
Ingrediente reteta
-
fileu peste 4 bucati
-
cartofi 1000 grame
-
oua 3 bucati
fileu cu carofi : 0 comentarii