Fileuri de peste cu morcovi
- Scorpionul
- 15-03-2010
- 3649
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere Fileuri de peste cu morcovi
Se poate intrebuinta orice fel de peste din cei mari. Se desface carnea de peste in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se sareaza si se pipereaza fileurile de peste. Se aseaza intr-un vas uns cu ulei un strat de morcovi, se topeste cu ulei, se adauga sare, piper, cimbru si putina zeama de lamaie iar deasupra se pun fileurile de peste; se stropeste pestele cu lamaie, se acopera cu o hartie pergament unsa cu ulei si se introduce in cuptorul fiert sa se coaca 20 minute. Cand este gata, se presara cu patrunjel verde tocat marunt si se serveste cu garnitura de orez fiert.
Ingrediente reteta
-
morcov 4 bucati
-
cimbru 5 grame
-
sare 5 grame
-
piper 5 grame
-
peste 1 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
patrunjel verde 5 grame
-
orez 50 grame
-
ulei 100 mililitri
Fileuri de peste cu morcovi : 0 comentarii