Detalii
Porti | 4 |
Timp | 4 |
Descriere fileuri de salau
Curatam pestele.Ii taiem capul si coada si-l desfacem drept in doua,in lungime.Apoi il curatam de piele,ii scoatem sira spinarii,bagand de seama sa nu ramana nici un os.Carnea astfel pregatita o punem sa marineze intr-un castron cu otet,untdelemn, tarhon, foi de dafin ,sare si piper.Dupa 2-3 ore o scoatem si dupa ce o scurgem bine de marinata,o dam prin faina,apoi prin ou si pesmet si o prajim in unt firbinte.Ogarnisim cu felii de lamaie si patrunjel verde.Oservim cu sos de rosii sau cu sos de mustar.La fel pot fi facute fileuri de stiuca.Pofta buna!
Ingrediente reteta
-
salau 2000 grame
-
otet 100 mililitri
-
untdelemn 100 grame
-
tarhon uscat 1 bucati
-
foi de dafin 3 bucati
-
piper si sare 20 grame
-
faina 100 grame
-
oua 2 linguri
-
pesmet 100 grame
-
unt 100 grame
-
lamaie 1 bucati
sal scorpion(si eu sunt din aceeasi zodie)super materialul. felicitari. stii ceva de concursul din martie, de unde se pot ridica premiile?
mersi, fir intins!
bravo!nota 10!