Detalii
Porti | 3 |
Timp | 45 |
Descriere ghiveci de peste
Cureti pestele si iI tai in bucati, apoi iI sarezi.
Tai ceapa marunt, legumele le tai in felii rotunde, iar fasolea o rupi in bucati mai mici.
Le pui pe toate la inabusit in ulei, sarezi si pui cate putina apa calda, din cand in cand, atunci cand vezi ca a scazut apa.
Legumele nu trebuie sa se sfarame, iar cand sunt fierte mai mult de jumatate, pui bucatile de peste, rosiile feliate si verdeata dupa gust.
Dai la cuptor sa mai scada putin si este gata ghiveciul, delicios si hranitor.
Tai ceapa marunt, legumele le tai in felii rotunde, iar fasolea o rupi in bucati mai mici.
Le pui pe toate la inabusit in ulei, sarezi si pui cate putina apa calda, din cand in cand, atunci cand vezi ca a scazut apa.
Legumele nu trebuie sa se sfarame, iar cand sunt fierte mai mult de jumatate, pui bucatile de peste, rosiile feliate si verdeata dupa gust.
Dai la cuptor sa mai scada putin si este gata ghiveciul, delicios si hranitor.
Ingrediente reteta
-
peste 800 grame
-
telina radacina 1 bucati
-
morcov 1 bucati
-
patrunjel radacina 1 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
rosii 6 bucati
-
fasole verde 200 grame
-
masline 18 bucati
-
verdeata tocata 1 linguri
ghiveci de peste : 0 comentarii