Detalii
Porti | 5 |
Timp | 45 |
Descriere gogosari umpluti cu peste
Cureti gogosarii de cotoare si seminte.
Cureti si speli morcovul, patrunjelul si ceapa si le pui la fiert, apoi adaugi pestele curatat si portionat, cateva boabe de piper si Maggi Secretul Gustului Mediterranea.
Cand pestele este gata, cureti carnea de pe oase, o toci marunt si o potrivesti de sare si piper.
Cu aceasta compozitie umpli gogosarii pe care ii ornezi dupa imaginatie.
Cureti si speli morcovul, patrunjelul si ceapa si le pui la fiert, apoi adaugi pestele curatat si portionat, cateva boabe de piper si Maggi Secretul Gustului Mediterranea.
Cand pestele este gata, cureti carnea de pe oase, o toci marunt si o potrivesti de sare si piper.
Cu aceasta compozitie umpli gogosarii pe care ii ornezi dupa imaginatie.
Ingrediente reteta
-
gogosari rosii 1000 grame
-
peste alb 500 grame
-
patrunjel radacina 1 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
Maggi condiment (mediterranea cu ulei de masline) 1 linguri
gogosari umpluti cu peste : 0 comentarii