Icre de crap si stiuca
- dannutz 1971
- 21-12-2009
- 2784
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere icre de crap si stiuca
Mai avem nevoie de :
- 2 lingurite zeama de lamaie
- 10 masline (optional)
- 2-4 linguri de ulei (de masline)
Cu o seara inainte vom curata icrele de pielite,le vom spala bine si le vom pune la scurs intr-un tifon,sa se usuce perfect.A doua zi dimineata Luam icrele de crap si le frecam cu zeama de la un sfert de lamaie.Se freaca icrele de crap,adaugand uleiul,putin cate putin pana se incheaga; se dau la rece pentru a se "odihni".Se toaca ceapa marunt,apoi se vor amesteca icrele de crap cu cele de stiuca,ceapa si restul de zeama de lamaie.Se orneaza cu jumatati de maslina neagra.
- 2 lingurite zeama de lamaie
- 10 masline (optional)
- 2-4 linguri de ulei (de masline)
Cu o seara inainte vom curata icrele de pielite,le vom spala bine si le vom pune la scurs intr-un tifon,sa se usuce perfect.A doua zi dimineata Luam icrele de crap si le frecam cu zeama de la un sfert de lamaie.Se freaca icrele de crap,adaugand uleiul,putin cate putin pana se incheaga; se dau la rece pentru a se "odihni".Se toaca ceapa marunt,apoi se vor amesteca icrele de crap cu cele de stiuca,ceapa si restul de zeama de lamaie.Se orneaza cu jumatati de maslina neagra.
Ingrediente reteta
-
ICRE CRAP 100 grame
-
CEAPA 50 grame
-
ICRE STIUCA 100 grame
icre de crap si stiuca : 0 comentarii