Detalii
Porti | 8 |
Timp | 120 |
Descriere icre de peste
Se pune apa la fiert apa cu sare si cand da in clocot se adauga gris -ul , atata cat sa obtinem un amestec mai tare cand va raci (sa stea pe lingura sa nu curga). Icrele se pun intr-un vas impreuna cu o lingurita de sare si cu mixerul se freaca la viteza mare turnand cate un pic de ulei pana obtinem o maioneza groasa. Dupa aceasta faza turnam treptat zeama de lamaie si adaugam si ceapa razuita pe razatoare fina si treptat adaugam si grisul racit . Se mai adauga sare dupa gustul fiecaruia si cu zeama de lamaie . Se tine la rece cateva ore sa se intareasca bine
Mentiuni: Se serveste cu paine prajita.
Mentiuni: Se serveste cu paine prajita.
Ingrediente reteta
-
icre peste 200 grame
-
ulei 400 mililitri
-
apa 200 mililitri
-
ceapa 1 bucati
-
gris 200 grame
icre de peste : 0 comentarii