Icre

Detalii

Porti 2
Timp 1

Descriere icre

Intr-un bol preferabil de plastic se pun icrele si felia de paine inmuiata in lapte sau apa minerala si apoi scursa. Se amesteca cu mixerul icrele cu felia de paine, apoi adaugam putin cate putin ulei amestecand cu mixerul la viteza maxima. Cand obtinem o pasta groasa care se ia pe paletele mixerului adaugam cateva picaturi de apa minerala si continuam sa amestecam.Adaugam cate putin ulei, amestecam, daca pasta devine iar foarte consistenta punem iar cateva picaturi de apa minerala. In momentul cand compozitia a inceput sa-si mareasca volumul alternam intre ulei si apa minerala si zeama de lamaie, in functie de cat de acre vrem sa fie icrele. La sfarsit, tinand cont de preferinta putem pune o ceapa mica taiata foarte marunt.

Ingrediente reteta

  • icre sarate 1 linguri
  • ceapa 1 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • apa minerala 100 mililitri
  • lapte 100 mililitri
  • ulei 300 mililitri
  • paine 200 grame

icre : 0 comentarii

Nu exista comentarii