Macrou afumat
- lin-pe-lin
- 18-02-2010
- 42179
- 0
Detalii
Porti | 20 |
Timp | 72 |
Descriere macrou afumat
Se curata pestele , se spala si se lasa sa se scurga . Dupa scurgere se sareaza si se condimenteaza si se lasa cam 2 zile sa-si ia gustul si sa fie patruns de arome .Dupa aceia se scoate si se pune la zvantat . Se lasa cam o zi . Dupa aceasta se iau pestii si se aseaza pa sarme care se pun in locul de afumare . Atentie nu se forteaza se topesc ci trebuie incet si aerul sau mai bine zis fumul sa ajunga cald nu fierbinte . Se foloseste lemn de brad sau salcie pentru miros .Se lasa la afumat pana devine aramiu si incepe sa se scurga grasime . Se dau jos si se servesc reci , merge si cald dar mai bun rece , cu ceva garnitura , eu il mananc cu ceapa sau lamaie . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
macrou 10 bucati
-
sare 100 grame
-
condiment - plic 2 bucati
macrou afumat : 0 comentarii