Macrou cu maioneza
- Scorpionul
- 28-03-2010
- 1670
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 2 |
Descriere macrou cu maioneza
Ceapa taiata se opareste intr-un baitz obtinut din otet o cana de apa, conimente. Intrun vas se pune pestele la marinat cu ulei ceapa alba si rosie si otet 50 ml. Se lasa la racit dupa care se incorporeaza maioneza obtinuta dintr-un ou fiert, unul crud si 100 ml ulei si cu pestele care a fost scos din marinata, scurs pe servet de harte. Se orneza cu felii de lamaie.
Ingrediente reteta
-
macrou marinat 300 grame
-
ulei 150 mililitri
-
otet 50 mililitri
-
ceapa rosie 1 bucati
-
ceapa alba 2 bucati
-
maioneza 200 grame
-
oua 2 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
sare 5 grame
-
piper 5 grame
-
foaie dafin 2 bucati
macrou cu maioneza : 0 comentarii