- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 40 |
Descriere marinata de crap
ingrediente:
1 crap de 2 kg
2 pliculete boabe de piper
4-5 foi de dafin
1-2 lingurite sare
1 cana apa
2 cani otet
1 cana ulei
mod de preparare:
Se curata pestele de solzi si i se îndeparteaza branhiile si capatâna.
Se portioneaza în portii egale, se spala foarte bine si se lasa sa se
zvânte. In tava de la aragaz se pune putin ulei si se lasa sa se încinga.
Când uleiul s-a încins se asaza bucatile de peste sa se rumeneasca,
dupa care se introduce tava în cuptor, în vederea prajirii uniforme,
timp de circa 1/2 ora.
Separat, într-un vas se pun apa, otetul, foile de dafin, sarea si
piperul sa dea în clocot, dupa care se lasa sa se raceasca.
Se scoate pestele prajit de la cuptor, se asaza cu grija în borcane,
dupa care se toarna compozitia de mai sus pâna se acopera tot pestele
din borcan. Se capseaza borcanele si se asaza la un loc racoros.
1 crap de 2 kg
2 pliculete boabe de piper
4-5 foi de dafin
1-2 lingurite sare
1 cana apa
2 cani otet
1 cana ulei
mod de preparare:
Se curata pestele de solzi si i se îndeparteaza branhiile si capatâna.
Se portioneaza în portii egale, se spala foarte bine si se lasa sa se
zvânte. In tava de la aragaz se pune putin ulei si se lasa sa se încinga.
Când uleiul s-a încins se asaza bucatile de peste sa se rumeneasca,
dupa care se introduce tava în cuptor, în vederea prajirii uniforme,
timp de circa 1/2 ora.
Separat, într-un vas se pun apa, otetul, foile de dafin, sarea si
piperul sa dea în clocot, dupa care se lasa sa se raceasca.
Se scoate pestele prajit de la cuptor, se asaza cu grija în borcane,
dupa care se toarna compozitia de mai sus pâna se acopera tot pestele
din borcan. Se capseaza borcanele si se asaza la un loc racoros.
Ingrediente reteta
-
marinata de crap 2000 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
marinata de crap : 0 comentarii