Marinata de crap
- Scorpionul
- 14-03-2010
- 12550
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere marinata de crap
Se curata pestele, se spala, se sterge, se taie bucati, se sareaza. Bucatile se dau prin faina si se prajesc in ulei, pe ambele parti. Se pun bcatile prajite intr-un borcan de sticla. Otetul de vin indoit cu apa se potriveste de acru, dupa gust, se pun boabe de piper, foile de dafin, sare si se fierbe cateva clocote, se mai pun si felii de lamaie, apoi se raceste si cand este numai caldut se toarna in borcan peste peste. Se leaga borcanul cu ceolofan, se pune in camara si nu se intrebuinteaza cateva zile.
Ingrediente reteta
-
crap 1 bucati
-
boabe de piper 5 grame
-
ulei 150 mililitri
-
sare 5 grame
-
lamaie 1 bucati
-
foi de dafin 2 bucati
-
otet 20 mililitri
-
faina 2 linguri
marinata de crap : 0 comentarii