Detalii
Porti | 4 |
Timp | 45 |
Descriere medalion de salau
Se fierbe pestele, se curata de oase si de piele, se sfarama, se potriveste de sare si de piper, apoi se amesteca cu 100 g maioneza in care s-a adaugat jumatate din aspicul lichid. Se lasa sa se inchege la rece si, dupa ce s-a intarit compozitia, se formeaza medalioane rotunde, in felul urmator: se ia o forma rotunda fara fund, cu diametrul de 7 cm si inalta de 5 mm; se pune pe un fund de lemn, se umple cu compozitia de peste, se netezeste deasupra cu cutitul, apoi se ridica forma si ramane medalionul format. Pe un platou se pune salata, eventual formata tot cu forma ca si medalioanele, peste care se asaza medalioanele de peste. Apoi se glaseaza cu restul de aspic si dupa ce acesta s-a intarit se orneaza, dupa gust, iar de jur-imprejur se sprituieste cu maioneza.
Ingrediente reteta
-
salau 500 grame
-
maioneza 300 grame
-
aspic 200 grame
-
salata a la rus 600 grame
medalion de salau : 0 comentarii