Detalii
Porti | 6 |
Timp | 45 |
Descriere merluciu la cuptor cu legume
Speli bine pestele,il asezi in tava,il stropesti cu putin ulei si il presari cu condimente.Peste trunchiurile de merluciu,pui rondele subtiri de lamaie.Torni in tava o cana cu apa si introduci tava in cuptorul cald,ptr aproximatin o jumatate de ora.Cureti legumele,le speli si le tai cuburi mari.Le inabusi intr-o tigaie cu uleiul ramas si 100 ml apa,amestecand usor pana cand se inmoaie.Spre sfarsit adaugi bamele scurse si spalate.Aduci pestele la masa impreuna cu legumele si felioare de lamaie proaspata.Nu sarezi preparatul decat daca regimul alimentar recomandat de medic iti permite.
ATENTIE
Aceasta reteta este recomandata ptr cei cu afectiuni in boli cardiovasculare,hepatobiliare,de stomac,obezitate,diabet,guta,precum si in litiaza renala urica si calcica.
POFTA BUNA
ATENTIE
Aceasta reteta este recomandata ptr cei cu afectiuni in boli cardiovasculare,hepatobiliare,de stomac,obezitate,diabet,guta,precum si in litiaza renala urica si calcica.
POFTA BUNA
Ingrediente reteta
-
trunchi de merluciu 3 bucati
-
morcovi 2 bucati
-
ardei gras rosu 1 bucati
-
dovlecel 1 bucati
-
telina mica 1 bucati
-
bame conservate 200 grame
-
ulei 75 mililitri
-
condimente ptr peste 1 linguri
-
lamaie 1 bucati
merluciu la cuptor cu legume : 0 comentarii