Midii cu orez
- Scorpionul
- 26-03-2010
- 1979
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere midii cu orez
Se fierb midiile cu vin alb, sare si apa cat sa le acopere, pe foc, pana se deschid bine, apoi se iau de pe foc doarece nu trebuie parea mult firte. Se scot din vin, se desprinde carnea si se pune intr-un castron. In vin se pune unt, patrunjel verde si putin sofran, se lasa sa mai fiarba 5 minute, apoi se toarna peste midii. Se fierbe orezul si cand este fiert se amesteca cu midiile, sare si cu patrunjel verde tocat
Ingrediente reteta
-
midii 1000 grame
-
piper 5 grame
-
cimbru 5 grame
-
patrunjel verde 5 grame
-
sare 5 grame
-
vin alb 250 mililitri
-
unt 100 grame
-
sofran 1 grame
-
orez 100 grame
midii cu orez : 0 comentarii