Morun rasol
- Scorpionul
- 14-03-2010
- 1296
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere morun rasol
Se curata morunul, se spala cu apa fierbinte ca sa se scoate solzii mai usor, apoi se pudreaza cu sare si se lasa o ora. Se fierbe in apa morcovul, patrunjelul si ceapa 20 minute, apoi se adauga pestele, cartofii si se fierb la foc mic. Cand sunt gata se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca in apa care au fiert. Se scoate pestele rece, se taie felii grosute, se aseaza pe un platou garnisit cu felii de lamaie, patrunjel verde tocat sau cu maioneza.
Ingrediente reteta
-
morun 1 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
cartofi 3 bucati
-
morcov 1 bucati
-
radacina patrunjel 1 bucati
-
sare 5 grame
-
patrunjel verde 5 grame
morun rasol : 0 comentarii