Nisetru cu sos de ciuperci
- Scorpionul
- 15-03-2010
- 2069
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere nisetru cu sos de ciuperci
Ciupercile taiate marunt se calesc in unt, apoi se adauga vinul si se lasa sa fiarba cu sare, piper, patrunjel tocat. Se aseaza bucatile de peste intr-un vas, se toarna peste el sosul de ciuperci si bulionul de rosii, se presara pesmetul si se introduce vasul in cuptor sa fiarba pestele si sa se gratineze.
Ingrediente reteta
-
ciuperci 150 grame
-
unt 60 grame
-
bulion rosii 2 linguri
-
pesmet 1 linguri
-
sare 5 grame
-
piper 5 grame
-
patrunjel verde 5 grame
-
vin alb 100 mililitri
-
nisetru 1 bucati
nisetru cu sos de ciuperci : 0 comentarii