Obleti prajiti
- dannutz 1971
- 21-12-2009
- 4426
- 0
Detalii
Porti | 6 |
Timp | 60 |
Descriere obleti prajiti
- obletii se vor curata de mate,de solzi,se vor spala,sterge si se vor sara
- apoi se amesteca faina alba cu malaiul
- se tavalesc bine de tot pestisorii in aceasta faina
- se incinge uleiul si se pun obletii la prajit,pana se rumenesc si se usuca
Pusi fierbinti pe o hartie care sugativeaza,pestisorii se vor scurge de ulei si i-si vor lasa grasimea.Este bine-venit orice mujdei,dar se preteaza mai bine cel pregatit cu rosii,deoarece onoreaza aceasta prajeala.
Se recomanda un vin alb sec . POFTA BUNA !
- apoi se amesteca faina alba cu malaiul
- se tavalesc bine de tot pestisorii in aceasta faina
- se incinge uleiul si se pun obletii la prajit,pana se rumenesc si se usuca
Pusi fierbinti pe o hartie care sugativeaza,pestisorii se vor scurge de ulei si i-si vor lasa grasimea.Este bine-venit orice mujdei,dar se preteaza mai bine cel pregatit cu rosii,deoarece onoreaza aceasta prajeala.
Se recomanda un vin alb sec . POFTA BUNA !
Ingrediente reteta
-
OBLETI ( ALBITURI) 2000 grame
-
ULEI 250 mililitri
-
FAINA ALBA 100 grame
-
MALAI DE PORUMB 200 grame
obleti prajiti : 0 comentarii