- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Obleti pt bere
- liviuchitila
- 07-02-2010
- 2094
- 10
Detalii
Porti | 3 |
Timp | 45 |
Descriere obleti pt bere
se curata obleti de maruntaie ,pe gratar se pune o tabla neagra presarata cu sare la incins dupa ce sa incalzit se pun obleti se intorc cand pe o parte pe cealalta pana se usuca dupa care se ia si se scutura de sarea in exces si se servesc cu bere rece
Ingrediente reteta
-
obleti 30 bucati
-
sare 200 grame
obleti pt bere : 10 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
ai dreptate!
scuze!
nu am observat.
cele mai bune rezultate,le-am avut la marmusca pe substrat iar pluta afost in 45 grade cu luciul apei din copca.prin saltarea fina a plutei,care ajunge orizontala cu apa ,fara adepasi luciul apei.recomandare!din 5 in 5 minute odihniti-va ochii,privind in jur ,sau peisajul!astfel evitati starile de ametealasi veti avea o precizie mult mai buna.distractie buna tuturor!
pt. jika22ser: ca momeli,larvele de chironomide (libelule) care trebuiesc tinute in buzunar (la cald) sa nu inghete, ori ramele subtiri si viermusii, iar pentru restu citeste articolul.
pt. baracuda: da cu partea groasa in sus, iar partea alungita in apa.
pt.horealex: mai citeste pct.2 ,,potriviti adancimea astfel incat aceasta sa ramana pe fund, ori la 2-3 cm deasupra acestuia''
acul si momeala nu trebuie sa atinga fundul beltii.
incearca sa echilibrezi montura in asa fel incat acul sa ramana la 4-5 cm. de fundul beltii.
vreau sa merg la o partida de pescuit la copca,pe la snagov,sunt in premiera si nu stiu ce unelte sa folosesc, ce nade...etc.
deci cu partea mai groasa in sus ???
nu prea am talent la desenat, scuze, dar pluta trebuie sa fie de forma unei pere cu coada in jos.
din cate stiu eu coada la para este situata in partea mai subtire.deci pluta para este cu coada in sus, nu in jos.in rest ok.fir intins!