Ostropel de salau
- Rockyonutz
- 14-04-2011
- 4060
- 0
Detalii
Porti | 10 |
Timp | 40 |
Descriere Ostropel de salau
Salaul se curata, eviscereaza, taie rondele si se sareaza cu sare grunjoasa. Se lasa la sarat 15 minute. Se trec apoi rondelele prin jet de apa pentru a da jos sarea in plus (el isi trage cat este nevoie). Se dau prin faina si se prajesc rondelele in ulei bine incins. Separat se face un dre din smantana subtiata cu putina apa fiarta, sare si piper. Rondele bine prajite, pe o parte si alta se aseaza intr-un vas, se toarna deasupra dresul si se mai lasa pe foc cateva clocote. Cand este gata se presara deasupra patrunjel verde tocat si mujdei de usturoi. Se serveste cu un pahar de vin alb.
Ingrediente reteta
-
Salau 2000 grame
-
faina 50 grame
-
ulei 100 mililitri
-
usturoi 50 grame
-
smantana 200 mililitri
Ostropel de salau : 0 comentarii