Oua umplute cu pasta de peste
- Scorpionul
- 05-03-2010
- 1582
- 0
Detalii
Porti | 10 |
Timp | 1 |
Descriere oua umplute cu pasta de peste
Ouale se fierb tari. Dupa racire se curata si se taie in doua pe lung, se scoate galbenusul cu grija fara a rupe albusul. Untul se freaca bine cu sardelele apoi se adauga pe rand pana la incorporarea completa si galbenusurile. Se obtine o pasta omogena in care se amesteca sarea si piperul. Cu aceasta pasta se umplu albusurile. Apoi acestea se pun pe un platou si se stropesc putin cu picaturi de zeama de lamaie prin strangerea in mana o jumate de lamaie.Succes.
Ingrediente reteta
-
unt 60 grame
-
sardele afumate 100 grame
-
piper macinat 5 grame
-
sare 20 grame
-
lamaie 50 grame
oua umplute cu pasta de peste : 0 comentarii