- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 45 |
Descriere pana de somn
Ingrediente:
1 1/2 kg peste, sare, usturoi, ulei, otet
Mod de preparare:
Se prepara din somn proaspat sau sarat. Cel mai bun este cel cu peste proaspat. Se sareaza si se lasa pina a doua zi. Se fierbe rasol. Se asaza pe farfurie si cind este inca fierbinte se toarna peste el ulei si apoi usturoi pisat, diluat cu zeama incare a fiert pestele si se pune otet dupa gust.
1 1/2 kg peste, sare, usturoi, ulei, otet
Mod de preparare:
Se prepara din somn proaspat sau sarat. Cel mai bun este cel cu peste proaspat. Se sareaza si se lasa pina a doua zi. Se fierbe rasol. Se asaza pe farfurie si cind este inca fierbinte se toarna peste el ulei si apoi usturoi pisat, diluat cu zeama incare a fiert pestele si se pune otet dupa gust.
Ingrediente reteta
-
somn 1 bucati
pana de somn : 2 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
adolf ai uitat sau nu ai vrut saspui care caracteristica specifica lui
imi pace prezentatea..adevarata si foarte la subiect..insa as mai adauga ca are o trasatura foarte carecteristica "lui"..asa multi pescari dandu-si seama de ce peste are in carlig...felicitari pt informatii..