Pangasius la cuptor
- Scorpionul
- 30-03-2010
- 3970
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere pangasius la cuptor
Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei incins,fara a se praji.Ceapa tocata marunt,condimentata, se caleste cat sa scada zeama, fara sa se rumeneasca. Intr-un vas de yena, asezi alternativ straturi de ceapa si peste.Storci zeama de lamaie, adaugi vinul, presari cu verdeata si dai la cuptor penru 30-40 minute. Servesti ca aperitiv cald sau rece
Ingrediente reteta
-
file pangasius 4 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
vin alb 50 mililitri
-
ulei 150 mililitri
-
cepe 5 bucati
-
faina 100 grame
-
sare 5 grame
-
piper 5 grame
-
foi dafin 5 bucati
-
marar, patrunjel verde 5 grame
pangasius la cuptor : 0 comentarii