Parjoale de peste
- white_shark
- 01-05-2010
- 6333
- 0
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 50 |
Descriere parjoale de peste
Mod de preparere: legumele se curata si se fierb in apa cu sare, ceapa se innabusa in ulei cu apa si se lasa sa se raceasca. Pestele cu legumele fierte si ceapa inabusita, se trece prin masina de tocat cu sita deasa. La compozitie se adauga oul, usturoiul taiat marunt, verdeata taiata marunt, piperul si sarea. Se amesteca compozitia pentru a se omogeniza. Din compozitie se formeaza chiftelute sub forma de sfera, se dau prin faina si se prajesc in uleiul infierbantat. Se servesc cu garnitura la alegere. pofta buna!
Ingrediente reteta
-
fileuri de peste dezosat 200 grame
-
cartofi 100 grame
-
patrunjel 50 grame
-
morcov 50 grame
-
verdeata 50 grame
-
oua 1 bucati
-
ceapa mica 1 bucati
-
piper dupa gust 1 bucati
-
sare dupa gust 10 grame
-
usturoi 20 grame
-
ulei 100 mililitri
-
faina 50 grame
parjoale de peste : 0 comentarii