- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Pasta de peste la rece
- marupescaru
- 26-04-2010
- 8227
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere pasta de peste la rece
Pestele se desareaza in apa rece circa 8 ore sau de seara pana dimineata, apoi i se scoate pielea.
Carnea, curatata de oase, se trece prin masina de tocat de 2-3 ori, iar pasta obtinuta se amesteca bine cu maioneza, cu mustar si zeama de lamaie sau cu unt frecat pana cand se inmoaie (adaugand mustar si zeama de lamaie dupa gust) si cu putin piper.
Carnea, curatata de oase, se trece prin masina de tocat de 2-3 ori, iar pasta obtinuta se amesteca bine cu maioneza, cu mustar si zeama de lamaie sau cu unt frecat pana cand se inmoaie (adaugand mustar si zeama de lamaie dupa gust) si cu putin piper.
Ingrediente reteta
-
scrumbie 1000 grame
-
maioneza 150 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
pasta de peste la rece : 0 comentarii