Detalii
Porti | 8 |
Timp | 50 |
Descriere pasta din peste rasol
Se fierbe intreg sau taiat in bucati mari, intr-un vas de marime potrivita.In apa se fierb, in prealabil, zarzavatul si ceapa taiate in sferturi si cartofii intregi care se scot dupa ce au fiert; restul de zarzavat se lasa sa fiarba in continuare.Dupa ce pestele s-a racit, carnea se scoate de pe oase, se trece prin masina de tocat de 2 ori, impreuna cu ceapa taiata marunt si calita in untdelemn cu 1/2 lingurita cu sare si condimentele, la foc mic, pina cind devine lucioasa, fara sa se rumeneasca.Untul se freaca pina cind se moaie, apoi se adauga tocatura, amestecindu-se bine; se sareaza dupa gust.Pasta se aranjeaza pe un platou sau cu ea se fac sandvisuri.
Ingrediente reteta
-
peste fiert rasol 1000 grame
-
ceapa 100 grame
-
untdelemn 3 linguri
-
unt 150 grame
-
nucsoara 10 grame
-
virf de lingurita ienibahar 2 grame
-
virf de cutit piper 2 grame
pepy la ce pret e suta de metri?