Paste cu fructe de mare

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere paste cu fructe de mare

Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei de masline (de preferinta extra virgin), si se calesc ingredientele incepand cu usturoiul, pe urma ardeiul iute. Fructele de mare, daca sunt congelate se oparesc cateva minute la foc mic. Pastele se fierb
Separat se topeste untul si se stinge cu un pahar de vin alb sec. Se lasa sa scada vinul pana la jumatate din cantitatea initiala (se poate pune mai mult vin si putin mai mult unt pentru mai mult sos). Se pun fructele de mare bine scurse in tigaia cu usturoi si ardei iute si se calesc putin. Se potrivesc la gust cu sare si piper (atentie la piper deoarece ardeiul iute calit le face foarte de iuti). Pe urma se sting cu sosul de vin si unt. In final se adauga pastele si se amesteca.

Ingrediente reteta

  • fructe de mare 500 grame
  • paste 500 grame
  • catei usturoi 4 bucati
  • ardei iute 1 bucati

paste cu fructe de mare : 0 comentarii

Nu exista comentarii