Detalii
Porti | 2 |
Timp | 15 |
Descriere paste cu peste afumat
Se fierb pastele in multa apa cu sare, se scurg bine si se pun apoi intr-un castron incalzit. Se prepara sosul amestecand mustarul cu sucul de lamaie, sare si piper dupa gust. Se adauga apoi treptat uleiul amestecand continuu, pana se omogenizeaza. Se amesteca pastele cu pestele taiat bucatele, ardei copti, masline si sos, se adauga mararul si se potriveste de sare si piper. Se serveste cald sau rece. Se pot folosi orice fel de paste.
Ingrediente reteta
-
peste afumat 100 grame
-
ardei copti 100 grame
-
paste (fusili) 150 grame
-
marar tocat 1 linguri
-
masline verzi umplute 50 grame
-
ulei de masline 4 linguri
-
suc de lamaie 1 linguri
-
mustar 1 linguri
paste cu peste afumat : 0 comentarii